Ad Block Ad Block
娛樂
2023-11-27 16:49:35

中年好聲音2︱鄭梓浩跳舞觀眾興奮 曾蜜詩唔嗌歌低音震撼

分享:
生活

曾蜜詩經谷婭溦指導,表現脫胎換骨。

 

昨晚播出的一集《中年好聲音2》,多位選手均有突破表現,紅組的曾蜜詩在谷婭溦的指導下,表現大躍進。以紅色旗袍、毛毛被肩上陣的曾蜜詩化身上海歌姬、獻唱李香蘭的《三年》。擅長「嗌歌」的蜜詩,一改風格大唱低音,最終獲得87分不俗成績,肥媽說:「真係要讚呀!好恭喜谷婭溦,蜜詩由第一季到依家都成日嗌歌,原來佢低音咁靚,之前冇人發覺佢有呢樣嘢,佢以前好唔聽話。」谷婭溦笑言:「依家佢真係好聽話,我講咩佢就做咩。」伍仲衡亦笑言:「恭喜你(曾蜜詩),你終於明白咩係唱歌,唱歌唔係鬥高音,你依家感動到人。」

生活

曾蜜詩扮上海歌姬,獻唱李香蘭的《三年》。

另一亮眼選手可算是鄭梓浩,外形斯文的梓浩與朱博文跳唱《冰山大火》,兩人勁歌熱舞一唱一和,非常合拍,最終獲得87分。梓浩大晒好「舞」功令人眼前一亮,伍仲衡笑言:「梓浩你令我刮目相看。」Jade說:「博文你唱呢隻歌我諗應該掂啦,你唱《頭髮亂了》唱得好好,點知你被梓浩比下去,梓浩今日使盡渾身解數,拋低咗好多包袱。」張佳添則笑說:「好開心你哋唔吝嗇你哋嘅肢體,雖然有啲位跳到有啲似蛤𧊅,你哋仲要着住綠色衫,但呢個冇扣你哋分,我睇得好開心。」

Ad Block
生活

鄭梓浩、朱博文跳唱《冰山大火》,表現亮眼。

請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受