Ad Block Ad Block
娛樂
2023-12-09 00:02:56

區議會選舉2023|MIRROR拍片呼籲去投票 姜濤︰我投咗俾光B

分享:

MIRROR呼籲去投票的影片出爐。

區議會選舉投票日將於1210日舉行,政府明日在西九的竹翠公園舉行大型音樂會「共建美好社區大匯演」,外間都關注MIRROR是否會參與演出,因此Google在搜尋一欄只需輸入「共建」二字,熱門搜尋第二便可以見到「共建美好社區大匯演 MIRROR」。

MIRROR會否現身是未知之數,但他們呼籲大家投票的影片已出爐。ERROR早前呼籲投票的影片曝光之後,不少人都猜測MIRROR一定逃不悼。ViuTV於8號晚上755分《三分鐘熱度》節目尾段就播出MIRRORERRORP1X3L的區議會影片。

P1X3L區議會影片亦曝光。

MIRROR的影片長約27秒,由LokmanAKFrankie率先出場,Lokman說︰「投咗啦!」之後再到Ian說︰「吓?」Jer續說︰「投佢咩?我投咗佢喎!」Anson Lo再「吓」,然而Alton就說︰「唔係投佢咩?」Stanley續向姜濤說︰「你出句聲,我實撐你㗎!」姜濤一片漠不關心說︰「我投咗俾光B!」而旁白君說︰「全部都九唔搭八,我係講緊區議會,1210日記得去投票!」MIRROR全員再說︰「記得啦!」

 

請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受