娛樂
2024-06-16 20:03:07

姚焯菲鍾柔美詹天文7月開騷 Windy預告挑戰高難度舞步

分享:
姚焯菲、鍾柔美及詹天文7月開騷 。

姚焯菲、鍾柔美及詹天文7月開騷 。

姚焯菲(Chantel)、鍾柔美(Yumi)和詹天文(Windy)將於7月20日在麥花臣場館舉行《音樂出沒Let’s play together》演唱會。三人屆時將在台上為大家帶來意外驚喜,不單止和大家一起歡度暑假,更要帶給大家一個難忘的夏日晚上。

 

姚焯菲、鍾柔美及詹天文宣布在7月開騷 。

姚焯菲、鍾柔美及詹天文宣布在7月開騷 。

在新西蘭的Chantel表示:「顧名思義,Let’s play together  嘅意思就係一齊玩,冇嘢可以好得過係演唱會度見到粉絲都玩得同我哋一樣咁開心,所以非常期待今次演出,希望可以早d返香港投入綵排工作。」

Yumi說:「除咗我哋三個嘅首本名曲,我哋仲會唱一d大家估唔到我哋會唱嘅歌俾大家聽,而且仲預備咗特別環節,等粉絲可以睇到我哋嘅努力,為我哋感到驕傲。」

Windy則說:「係夏天開演唱會梗係會有勁歌熱舞,已經同排舞師講要挑戰高難度動作,希望到時觀眾可以企起身同我哋一齊跳,享受現場熱鬧開心嘅氣氛。」

adblk5
詹天文預告會跳高難度的舞步。

《音樂出沒Let’s play together》演唱會尚餘短短一個多月時間便會正式和大家見面,現在Chantel、Yumi和Windy每天也相約好在指定時段和製作團隊進行視像會議,決定歌單、形象、服飾及演唱會流程,務求屆時可以把演唱會做到最好,和觀眾一起享受青春的同時,也希望為她們自己的青春寫下精彩回憶。