Ad Block Ad Block
娛樂
2024-05-12 21:18:33

家族榮耀之繼承者︱與梁諾妍拍激情戲 洪永城短訊問候羅子溢

分享:
生活

《家族榮耀之繼承者》一班主要演員。

羅子溢和梁諾妍於新劇《家族榮耀之繼承者》中演一對,兩人戲中有情慾戲份,梁諾妍大爆老公洪永城有發短訊給羅子溢。羅子溢說:「我哋戲裡面有大膽激情戲,拍攝時已感覺佢有身孕,因為我自己都有兩個小朋友,所以有壓力怕整親佢,仲有洪永城係咁短訊我,要就住佢太太。」問到洪永城有否前來監場:「冇,佢仲鼓勵的大膽拍。」至於怕情慾戲有否向老婆楊茜堯備案,「佢都係做呢行,之前《婚後事》又係咁多情慾戲。」

生活

羅子溢與梁諾妍拍激情戲,指洪永城有短訊問候他。

梁諾妍指,羅子溢很厲害,不但看出她有新孕,連性別也估中,她笑說:「老公也有叫我去盡啲,所以拍攝都會俾啲片佢睇,等佢指正下,因為佢拍劇經驗豐富過我。」談到她早前乳腺炎發高燒要入院,梁諾妍指:「病情事好事懷,可能因為休息唔夠,希望老公會幫手啦!」至於母親節如何慶祝,兩人均說活動完畢,會與家人一起食飯。

請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受