Ad Block Ad Block
娛樂
2024-05-14 17:00:40

富貴陳詩欣生活「離地」 自爆唔知港鐵入閘要收錢

分享:
富貴陳詩欣生活「離地」 自爆唔知港鐵入閘要收錢 

陳詩欣於2021年尾嫁給圈外有米男友Joshua。

TVB32夜》女神陳詩欣(Eunice)於2021年尾嫁給圈外有米男友Joshua後,生活十級跳,經常於社交網分享周遊列國照片,更大曬多個Hermes 手袋。近一年陳詩欣甚少出現在幕前,早前更有傳她經常推job,並 等約滿離巢。 

追睇何伯何太

陳詩欣自升呢做闊太後,生活富貴,昨日(13日)她就在社交網分享一條短片,片中見她正在港鐵站閘口「嘟」卡出閘,並語帶生氣向朋友表示:「影低佢,收$3.9」原來她以為入閘但不搭車就不用收錢,並分享寫道:「分享一件無聊事,話說今日我同朋友一齊去銅鑼灣TIMES,發現落雨了,她就好醒咁同我講我哋可以喺TIMES入閘然後SOGO出我哋冇搭地鐵應該唔會收錢~結果..我呢段路收咗$3.9。我老公話點解你們會覺得入咗閘可以唔收錢,又真係!蠢嘅真係要同啲蠢嘅做朋友,真係蠢到冇人有。」網民都紛紛留言指她生活離地,並謂:「有錢人係咁離地」、「基本常識都冇」。 

另外,近來《東張西望》報道的何伯何太愛情故事,引起全熱話,似乎陳詩欣與老公亦有留意最新動向,昨日,她在IG限時動態寫到:「今日喺條街度聽到有人打電話比自己老公話要早啲返屋企,然後下一句要返屋企睇東張西望...搞到我決定7:30前返到屋企。」看來是要緊貼《東張西望》播出何伯及何太最新的訪問。

陳詩欣自升呢做闊太後,生活富貴。 陳詩欣生活「離地」,自爆唔知港鐵入閘要收錢。 陳詩欣嬲爆表示收左$3.9。 陳詩欣與老公亦有留意何伯何太的愛情故事。
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受