Ad Block Ad Block
娛樂
2024-02-09 18:05:52

張致恒太太雯雯出Post反擊網民批評 再次強調因為要湊4子無法打工

分享:
張致恒太太雯雯出Post反擊網民批評 再次強調因為要湊4子無法打工

張致恒與太太是非不絕。

張致恒與太太區燕雯(雯雯)早前宣布開YouTube頻道拍下片幫補生計,惟事隔半個月,二人日前在社交平台宣布與該平台終於合作,並表示與投資者工作理念不合,所以已經終止所有合作!二人紛紛被網民批評「樣樣都三分鐘熱度。」 

雯雯今日在IG限時動態發文反擊網民批評,再次強調她與Steven不能工作是為了照顧4個兒子。她表示:「其實我覺得都幾搞笑,如果能夠出到去做嘢兩個大人唔會唔出去做,但係確實一個大人係唔能夠照顧四個咁細嘅小朋友。呢個係我哋冇安排好,但係我哋已經努力一步一步咁解決緊。我只係覺得好搞笑,點解不斷會話我哋唔工作,正常唔會坐喺屋企唔做嘢囉。就算有幕前嘅工作都係一份工作,唔通有人投資有人畀機會唔去做?接受呢啲工作就係不切實際?」

Ad Block
雯雯出Post反擊網民批評。 雯雯再次強調因為要湊4子不能工作 。
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受