娛樂
2024-07-09 18:54:14

愛.回家|換新片頭由姚焯菲唱主題曲 JW三年使命完結感不捨

分享:
JW唱的《愛心灌溉》陪伴觀眾3年,不少小朋友都跟住跳、跟住唱。

JW唱的《愛心灌溉》陪伴觀眾3年,不少小朋友都跟住跳、跟住唱。

《愛.回家之開心速遞》昨日(8)換上全新片頭及全新主題曲,由姚焯菲(Chantel)演唱,新片頭依舊色彩繽紛,同時加入不少新角色,古佩玲更企正C位。過去三年由JW王灝兒主唱的《愛心灌溉》太過入屋,令不少網民直言聽不慣Chantel的版本,並認為Chantel的主題曲有點像兒歌。

《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。 《愛.回家之開心速遞》換上全新片頭,由姚焯菲唱新的主題曲。

JW︰功成身退啦

JW今日上載多條小朋友聽住《愛心灌溉》跳舞的影片,她留言道︰「過去呢三年,有好多人send咗自己BB聽住《愛心灌溉》好開心跳舞嘅片俾我,其實真係好感動,一首歌可以代表住一個time period……而我好開心呢首歌可以陪住你地望住BB成長,一齊食飯,一齊睇電視 ,就好似我以前細個咁 ,一首歌可以在大氣電波準時每天播了1000天,係我嘅榮幸。」她多謝作曲兼監製的韋景雲、填詞的楊熙,並謂「多謝珍姐俾呢個機會我,而家可以功成身退啦!」

adblk5