娛樂
2024-06-14 11:45:42

東張西望女神梁敏巧曬泳衣福利照 網民:呢張正到犯晒規

分享:

「東張女神」梁敏巧

TVB資訊節目《東張西望》以報道社會熱點及民生議題廣受歡迎,而一眾東張女神亦成為網民熱門討論嘅議題,當中包括有份採訪何伯何太嘅梁敏巧(Maggie)。梁敏巧不時喺社交網站分享穿着小背心,露出小蠻腰或長腿嘅照片,11日更派泳衣福利照,睇到一班網民流晒鼻血。

2019年落選港姐梁敏巧,喺港姐競選完結後隨即與TVB簽下經理人合約,及後被安排主持兒童節目《Think Big天地》及《東張西望》外景,成為新一代「東張女神」。擁有34D豐滿身材嘅佢,近日去到澳門玩樂,更毫不吝嗇咁喺社交網站出PO上載性感紅色一件頭泳衣照片,5吋長嘅事業線清晰可見,「胸狠」程度爆燈。

adblk5

「求你!開工要這樣子穿!」

靚相出街後,隨即吸引網民目光,引起暴動,紛紛留言大讚,例如「好正呀 女神」、「好索喔」、「男仕們流鼻血 女仕們好羨慕」、「不不……得了呀!」、「好索呀!!!Omggggggg 攝師好幸福」、「 個心就快跳出來⋯⋯」、「鼻血流乾了,索到不了。」、「呢張正到犯晒規」、「啲鼻血噴到冇晒喇」、「果然事業心重呀」及「求你!開工要這樣子穿!」等等。

原文刊登於 Yahoo 娛樂圈

adblk6