Ad Block Ad Block
娛樂
2024-02-07 23:00:54

譚凱琪Zoie新年前夕拗柴打石膏 借囡囡滑行車代步

分享:
譚凱琪Zoie新年前夕拗柴打石膏 借囡囡滑行車代步

Zoie新年前夕拗柴打石膏。

現年42歲的譚凱琪(Zoie),在2020年嫁拍拖8年的圈外富貴男友莊日宇,同年誕下女兒Gabri後,便大量減產,專心照顧家庭。農曆新年將至,昨日(6日)譚凱琪(Zoie)在社交網宣布一個壞消息。

原來Zoie打波時弄傷腳,導至輕微斷骨,見她在社交網上載短片,右腳套上助行鞋,雙手攙扶拐杖步行,並表示:「2024年的新造型,因為自己唔小心拗柴,所以呢排都會用呢個look嚟示人,搵咗好耐鞋先襯到呢隻boot。」 片中又見Zoie在家中又坐在囡囡木製車仔滑行,並搞笑寫道:「醫生叫我唔好行咁多 ,好彩囡囡肯借部車車我 ,好彩我有先見之明送部車車比佢先有得問佢借。好彩,少少苦楚等於激勵。」不少圈中好友龔嘉欣﹑陳凱琳﹑陳自瑤等都留言祝她早日康復。

Ad Block
Zoie打波時弄傷腳,導至輕微斷骨。 Zoie借囡囡滑行車代步。 Zoie右腳套上助行鞋,雙手攙扶拐杖步行。
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受