Ad Block Ad Block
娛樂
2024-05-11 17:25:36

雯雯大爆Steven有工唔見藉口多 以一個字形容老公

分享:
雯雯大爆Steven有工唔見藉口多 以一個字形容老公

Steven再次淪為失業大軍。

張致恒(Steven)與太太區燕雯一家經常呻窮,兩公婆問題天天都多,繼早前她透露疑生腫瘤後,今日(11日),她再於社交網大爆Steven 有工唔見,似乎Steven 又辭去了茶餐廳的工作,再一次淪為失業大軍。

早前Steven 因冇錢交電費,導致屋企斷電,並在網上貼QR code 求網民「供養」,即被網民封「網絡乞丐」。其後,張氏夫婦不時在社交網出po求介紹即pay工,今日,雯雯在ig限時動態大爆Steven 多多藉口唔去見工,「搵哂工,問哂資料,安排哂,都可以咁多籍口唔去見。其實根本就係揀工,永遠都一堆廢話解釋自己點解冇錢。」最後,她更以一個《廢》字在形容老公。有網民留言表示: 「媽媽呢個角色已經不容易。有個唔上心既老公更加辛苦。我能感受到。不開心就哭不要忍。加油」她亦有回應謂:「無論點都要守護屋企」;亦有網民留言謂:「仲有資格去揀工,即係仲有錢啦,唔好再呻窮。」

雯雯大爆Steven有工唔見藉口多。 雯雯大爆Steven有工唔見藉口多。
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受