Ad Block Ad Block
娛樂
2024-04-20 21:30:41

Grand住去台北|黃翠如自爆外遊怪癖 曬玉臂跪求C君影寫真

分享:
Grand住去台北|黃翠如自爆外遊怪癖 曬玉臂跪求C君影寫真

黃翠如、周奕瑋及C君合體主持旅遊節目,大放笑彈。

由黃翠如、周奕瑋(Jarvis)及C君主持,一共兩集的《Grand住去台北》今晚(20日)播出,第一集三位主持以搞笑互寸方式,介紹台北三大特色豪華體驗,包括連續六年獲得米芝蓮的一星當代料理餐廳、五星級豪華露營車體驗,及台灣新興精品商場。 

機場靚女地勤DoDo勁搶Fo ,孖三位主持大玩「角色扮演」。

機場靚女地勤DoDo勁搶Fo ,孖三位主持大玩「角色扮演」。

先說米芝蓮一星餐廳,8道特色料理只需約970港元,CP值極高,其中一味石班魚更令三隻搗蛋鬼玩個不停,三人更與來自香港的廚師Chef Kin閒談,Chef Kin開心share了在台灣創立富有自己特色料理的進程。 體驗露營車期間,翠如則模特兒上身大晒玉臂跪求「攝影擔當」的C君影靚靚寫真,Room tour期間三人再度大玩床照沙龍,C君更驚爆翠如是風水物:「黃翠如係風水物,佢喺任何地方啲風水都好好多架!」

之後,三人各自在精品商場搵節目,翠如獨自到了一間以文青書店尋寶,並大爆自己出Trip時的怪癖:「我去到唔同國家都會買一本書,仲要買當地嘅語言,所以喺唔同國家買嘅書,我全部都係睇唔明,但我就係鍾意擺喺度。例如我有本德文書、一本非洲雜誌等,雜誌係我好鍾意買嘅嘢,因為可以睇到當地人嘅生活。」三人出發之前,在香港機場亦有趣事發生,就是偶遇了英文名叫DoDo的靚女地勤,DoDo更配合三位無聊的主持大玩爆肚式「角色扮演」,盡顯美貌與喜感一面,令C君大感驚艷之餘,亦為整集節目加添了一個小彩蛋。

Ad Block
黃翠如自揭外遊愛買當地語言的書本。 黃翠如晒玉臂跪求C君影寫真被取笑「風水物」 。 Room tour期間三人再度大玩床照沙龍。 三人體驗五星級豪華露營車。 一星米芝蓮餐廳8道菜唔使1,000蚊港紙,CP值高 。
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受