Ad Block Ad Block
娛樂
2023-11-28 11:19:53

Me&見證首個巴士車身廣告 黃淑蔓Vian興奮大叫瘋狂打卡

分享:
Me&見證首個巴士車身廣告 黃淑蔓Vian興奮大叫瘋狂打卡

三人女團Me&見證首個巴士車身廣告。

由「寰亞孻女」黃淑蔓(Feanna)、「籃球女神」譚旻萱(Mandy)和「長腿師妹」連家穎(Vian)組成的全新女團Me&,第一首派台歌《Eye to Eye》的MV一度登上YouTube熱搜榜。近日,Me&特意到九龍灣巴士車廠,在印有其新歌宣傳照的巴士車身廣告前打卡,親眼看到屬於Me&的首個巴士車身廣告時,三位女孩表現得興奮又激動。由即日起,Me&巴士將遊走全港與粉絲們見面。

 

Me&三人見到自己的巴士廣告即興奮大叫,並瘋狂打卡。

Me&三人見到自己的巴士廣告即興奮大叫,並瘋狂打卡。

親眼看到龐大的Me&車身廣告時,Vian表現得非常興奮,笑說比想像中巨型很多:「我本身以為係巴士車身打橫窄啲嗰個位,無諗過係由頂去到底,超巨型。」首次出現在巴士車身廣告的Feanna亦難掩興奮高呼:「我頭先嘩得勁大聲,如果喺街見到自己個樣,我一定會企喺度大聲話,『嘩!呢個女仔好正,邊個嚟㗎?』然後即刻閃走。」Mandy則較關心毛孔問題,非常搞笑,她說:「好大頭,喺度Check會唔會見到毛孔,會唔會見到鼻有嘢,但大家都好靚。」

她們率先與Me&巴士打卡兼大跳《Eye to Eye》,雖然已拍下海量靚相,不過三位女孩依然未夠喉,直言很期待在街上與Me&巴士相遇。Vian說:「喺街見到感覺應該會好唔同,我會瘋狂大叫。」Feanna透露平日在街上看到Mandy的廣告時都會大叫,她說:「嘩!呢個女仔咁靚嘅,我會影相Tag返佢(Mandy)。」至於屬冷靜派的Mandy就話:「通常我喺條街見到自己都會默默離開,喺好側邊影張相就走。」兩架印有Me&靚樣的巴士將遊走港九新界,三位成員呼籲粉絲們見到記得打卡,上載至社交平台並Tag Me&的官方IG帳號。

Ad Block
Me&巴士將遊走港九新界,三位成員呼籲粉絲們見到記得打卡。 「寰亞孻女」黃淑蔓 「長腿師妹」連家穎
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受