Ad Block Ad Block
娛樂
2024-06-09 19:46:20

MIRO見面祭|盧瀚霆玩足6個半鐘 追星好攰又費心力:感激神徒選擇留低

分享:
Anson Lo在《Hi ! Miro見面祭》玩足6個半鐘。

Anson Lo在《Hi ! Miro見面祭》與神徒玩足6個半鐘。

一連四日的《Hi ! Miro見面祭》,昨晚(8日)於九展Star Hall舉行「教主」盧瀚霆(Anson Lo)的見面場次,他甫出場即獻唱《Mr.Stranger》,當被主持陳俞希問到最想跟神徒做甚麼時,他以「浸浴」回應即令全場震撼。向來寵粉的Anson Lo不時派心和送飛吻,派御守時有求求應,結果見面會玩足6.5小時,直至零晨1時50分才結束。

Anson Lo在《Hi ! Miro見面祭》與神徒互動玩遊戲。 Anson Lo笑言想與神徒「浸浴」,不過是同時間分房浸。 向來寵粉的Anson Lo幾乎有求必應。 向來寵粉的Anson Lo幾乎有求必應。

感激純粹支持

Anson Lo感性地剖白心情,他表示日前在IG限時動態分享昔日排舞片段,除了因知道大家喜歡,亦因為感覺時間很長,感激神徒們不離不棄,「回顧覺得經歷好多,你哋仲喺度冇放棄。尤其追星係一件好攰嘅事,花心力、時間同金錢,用盡你哋每個方法,先可以見到我,甚至未必次次可以同我傾到偈,你哋純粹舉牌嗌我個名,純粹只想畀我知道有你哋嘅支持。」

 

Ad Block
Anson Lo在表演時段送上《Mr.Stranger》、《Megahit》等歌曲。 Anson Lo與神徒大合唱《不可愛教主》。 Anson Lo在表演時段送上《Mr.Stranger》、《Megahit》等歌曲。

與神徒是共同體

Anson Lo直言,初出道時盡量記住fans名字,但隨著fans群越來越大,已無法做到,「每個人好真摯同笑咪咪眼神,每次都令我好感動。大家素未謀面,有呢個緣份一齊行咗幾年,你哋係一齊壯大神徒圈其中之一,一齊發掘更多可能性,所以見到你哋開心時,我都好開心。如果知道你哋唔開心,或者你哋緊張我緊張到喊,我都唔好過,我同你哋係共同體,喜恕哀樂大家影響大家,好多謝你哋。」近期健康響警號,為免神徒擔心,他承諾會愛惜身體,「我會飲多啲水,少飲齋啡同埋會食嘢,唔好再擔心我,你同我都要好好照顧自己,因為你哋開心,我先會開心。」

Anson Lo與神徒們大合照。 Anson Lo與全場神徒們大合照。 神徒們身穿粉紅衫、帶著燈牌應援教主。 神徒們身穿粉紅衫、帶著燈牌應援教主。

鍾意容易 留低好難

Anson Lo感激神徒在眾多選擇中,選擇留在他身邊,「真係好多謝你哋依然留低,要鍾意一個人唔難,要留低係十分之難事,揀咗留低喺盧瀚霆身邊,所以多謝你哋。」完場前,神徒齊齊唱《不可愛教主》,教主拿著手機自拍後,再跟大家一齊唱多次《不可愛教主》,以溫馨畫面結束見面會。

Ad Block
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受