娛樂
2022-07-01 20:00:43

[email protected]自嘲不夠同劇演員靚仔 姜濤預告出新歌

分享:
MIRROR@Stanley自嘲不夠同劇演員靚仔 姜濤預告出新歌

Stanley大哂朱古力肌,相當吸睛。

ViuTV新劇《i.SWIM》將於711日首播,連日來ViuTVMakerVille的官網不斷釋出花絮片段,當中就頻頻貼出主角之一的魏浚笙(Jeffrey)及呂爵安(Edan)的爆肌片段及劇照。

至於有份參演的Stanley (邱士縉)昨晚(30)則於自己的社交網貼出3張劇照,相中見向來大隻的他半裸上陣,大晒胸肌盡顯弗爆身型,相當有睇頭,他更搞笑寫道:「話哂人哋都係一個靚仔嚟架嘛,係無佢哋咁靚仔姐!  我自己嚟!!!! #iswim #黃亞樂」網民都紛紛留言:「你都好靚仔」、「又大隻又靚仔點算」。

除此之外,由美國返港正忙於綵排演唱會的姜濤亦預告出新歌,今早凌晨兩時多,他在IG限時動態透露:「團歌搞定,開始11胎。」姜糖們都紛紛留言表示期待。

 

Stanley自嘲不夠同劇演員靚仔。

Stanley自嘲不夠同劇演員靚仔。

官網頻頻貼出Jeffrey和Edan的爆肌畫面。

官網頻頻貼出Jeffrey和Edan的爆肌畫面。

姜濤預告出新歌。

姜濤預告出新歌。

隱私權保護政策
請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受