Ad Block Ad Block
娛樂
2024-06-07 22:49:33

Stanley邱士縉Deep V登場超sexy拍新歌MV 「大表波」趁完美體態留倩影

分享:
Stanley以Deep V造型登場,超sexy拍新歌《Drunk in Love》MV。

Stanley以Deep V造型登場,超sexy拍新歌《Drunk in Love》MV。

邱士縉(Stanley)MIRROR演唱會與李駿傑(Jeremy)演繹Fever》,憑爆肌演出獲封「大表波」,令「大表哥」Stanley跟公司都覺得可朝著成熟男人味又帶少少性感曲風進發,加上大表哥向來都是隊跳舞擔當之一,於是繼去年的來不及》後,推出首支跳唱單曲Drunk in LoveMV造型更是Sexy到底,Hot到爆燈,超乎大家想像。

Stanley以Deep V造型登場,超sexy為跳唱新歌《Drunk in Love》拍MV。 Stanley以超sexy造型為跳唱新歌《Drunk in Love》拍MV。

由於演唱會的《Fever》一曲由T-ma監製,Stanley與T-ma溝通推出Drunk in Love》,表達少少醉意時的狀態,Stanley續道:「同填詞人T-Rexx傾嘅時候,會覺得一個人飲到有少少Tipsy(醉意)望住一個女仔嘅時候,會放大對佢嘅感覺,對方一舉手一投足,例如簡單撥頭髮,都會覺得好靚好Sexy,我哋就係想創造一個咁樣嘅氛圍嘅歌。」Stanley自言愛杯中物,最享受彌留在帶點醉意的狀態,人生中唯一斷片經歷,是發生在出道之後,Stanley分享道:「當時參加好兄弟婚禮,佢嘅大學同學不停向我敬酒,結果我喺好勁嘅六星級酒店大堂嘔,超級失禮,然後仲要由兄弟抬我返屋企,中間過程係點樣返到屋企我係完全唔知,但一個鐘頭後我就醒返。」

Ad Block
Stanley為跳唱新歌《Drunk in Love》拍MV,大騷麒麟臂Man到爆。 Stanley為跳唱新歌《Drunk in Love》拍MV,大騷麒麟臂Man到爆。

趁Keep到身材 留倩影

StanleyDrunk in LoveMV的故事中飾演一位臨時演員,角色要扮飲酒,但男女主角不停NG,結果NG到道具飲品都飲清光,要飲「真酒水」的Stanley半帶醉意,進入了幻想空間。這是滿有劇情的MV,但Stanley卻未能過足戲癮,他解釋道:「因為拍MV要顧住自己個樣,又要顧及角度,諗嘅嘢多過演戲,平時演戲就只需要投入去演,但拍MV要喺鏡頭前面呈現一個好靚嘅自己,所以演得唔夠爽,唔可以好投入角色。」StanleyMV穿的幾套衫都能秀出完美體態,非常sexy,他指出,「今次MV中空多啲,性感有少少Deep V,因為啱啱過咗演唱會仲Keep到身材,同花姐有討論過尺度去到邊,但當然冇演唱會尺度咁大只係著褸啦!但都Deep V了!其實主要因為身形仲喺度,留個倩影,唔好嘥啦!呢個都係我其中一個叻嘅地方,俾大家睇下啦!」

Stanley新歌《Drunk in Love》MV呈現半帶醉意的狀態。 Stanley自爆在初出道時,曾試過醉到斷片,在六星級酒店大堂狂嘔。 Stanley以Deep V造型拍新歌《Drunk in Love》MV,Hot到爆。

戲戲唱歌 七三分配

除了推出Solo歌,今年Stanley還有劇集、電影推出,加上MIRROR的工作,問到如何平衡歌手與演員的身份?他直言:「我會繼續以演員方向發展,呢個係我目標同理想,演員嘅路仲有好多地方未行過,特別係電影方面,我都好想參與更加多,但正如我喺Chill Club頒獎禮嘅得獎感言所講,我嘅崗位無論多或少,輕定重,我都會緊守到底,即使唱歌未必係我嘅主項,但我都會做好我嘅作品,就算唱一句我都會唱好佢。當然演戲仍會係我好努力去追求嘅事情,我會用7:3去平衡我嘅演藝道路,7係演戲3就係音樂作品,比重雖然輕啲,但音樂嘅質素都會依然做得好好。」相信作為行動派的Stanley,都會按照自己的心意,在演藝路上付諸實行。

Ad Block
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受