生活
2024-06-17 16:00:00

多啦A夢巴士站打卡位!IG玩遊戲贏限定公仔及展覽門票

分享:
多啦A夢巴士站打卡位!IG玩遊戲贏限定公仔及展覽門票

多啦A夢巴士站打卡位!IG玩遊戲贏限定公仔及展覽門票

繼早前多啦A夢(叮噹)於港鐵及昂坪360纜車出現後,多啦A夢又有新搞作啦!作為首席贊助「100%多啦A夢 & FRIENDS」巡迴特展(香港)的保誠保險有限公司,今個夏天會推出一系列線上線下宣傳活動。當中包括多啦A夢巴士站打卡位、Instagram有獎遊戲贏限定公仔及展覽門票、Instagram多啦A夢濾鏡及抽獎活動等。喜歡多啦A夢的你千萬不要錯過,即睇內文詳情!

「100%多啦A夢&FRIENDS」Instagram 濾鏡及限時動態遊戲捕捉多啦A

由即日起,大家可透過濾鏡與多啦A夢進行有趣的線上互動,更可在捕捉精彩瞬間的同時,為自己的靚相增添獨特的多啦A夢色彩!

保誠將在Instagram同步發起捕捉「多啦A夢」限時動態遊戲,讓市民捕捉多款可愛的多啦A夢,更可將其截圖設定為手機背景,為手機畫面添上獨一無二的新鮮感!

即玩Instagram濾鏡

Instagram玩遊戲贏限定公仔及展覽門票

保誠將於7月推出兩輪Instagram有獎遊戲激發市民創意,市民有機會贏取保誠限定之「100%多啦 A  & FRIENDS公仔」及「收費展區門票」,記得緊貼保誠Instagram的最新消息,萬勿錯過!

adblk5
Instagram 濾鏡

多啦A巴士站打卡熱點

 

保誠於7月初起將多個巴士站變成多啦A夢打卡位︰鄰近港鐵尖沙咀站、銅鑼灣崇光百貨外,以及金鐘太古廣場外,讓市民盡情與可愛的多啦A夢合影留念,留下專屬他們的難忘回憶。

大抽獎活動贏多啦A夢限定公仔

大抽獎活動將於72日至22日舉辦,參與人士需在推廣期內於保誠網頁成功登記,即可參加抽獎。參加者有機會贏取保誠限定之「100%多啦 A  & FRIENDS多啦A夢公仔」,絕對不容錯過!