娛樂
2022-07-08 11:26:23

林作願出10萬停播林二汶禮儀歌  再加90萬自錄激動錄音

分享:
林作願出10萬停播林二汶禮儀歌  再加90萬自錄激動錄音

林作願出10萬停播林二汶禮儀歌。

林二汶近來是非纏身,形象插水。日前有大批網民湧到百老匯院線的Facebook 專頁留言要求停播林二汶的禮儀歌,更揚言若不換會罷入場。作為「抽水王」的林作昨天便在社交網表示出10萬畀戲院停播,他寫道:「本人願意出10萬元俾戲院,當俾個台階戲院落,收番埋呢首長年累月唔知林小姐俾咗幾多錢戲院keep住播嘅歌。」

 

他更表示首歌超低B,侮辱觀眾智慧:「唔准吸菸咗好耐啦,我會唔知?」林作又謂入場睇高深外國劇情片,一開場黎段低B歌,大煞風景,而多年來他已經每次都遲到入場,有時都係難免要聽到。最後林作表示:「俾多90萬你,錄5秒林作原聲激動錄音:『熄電話啦PK!』,一樣播足咁多年,仲實際。」

 

 

林作稱林二汶的禮儀歌超低B,侮辱觀眾智慧。

林作稱林二汶的禮儀歌超低B,侮辱觀眾智慧。

隱私權保護政策
請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受