HOUSE730全港首創VR模擬裝修效果
2020-07-02
news-images

今時今日,應用AI人工智能是大勢所趨。至全面搵樓平台House730率先推出嶄新的「AI裝修」功能,模擬VR裝修效果,仲有多種風格,帶領睇樓新潮流,給搵樓人士全新體驗。有新嘢Ray梗係唔執輸去個App到睇下。嘩!發覺呢個功能好啱香港人用,皆因香港地少人多,樓宇面積比較細,有時都唔知D傢俬點擺,依家有咗呢個創新功能,用戶可以有更多idea層樓可點樣布置,做買樓租樓決定都快啲啦!

見到營運不到一年的House730茁壯成長,凝聚了大中小代理組成行業平台 ,之前已率先提供新盤示範單位的VR,依家又加上新科技,方便用戶一站式搵樓。Ray就覺得好啱feel,心諗施老闆施永青見到,都應該俾個Like!」

Ranking
See All
See All
See All
See All

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多