Am730
前度出軌| 林穎彤大爆前男友電話彈出「I miss you BB 」的短訊
2021-07-09
news-images
二人穿上性感泳衣,大爆前度惡行。(譚嘉儀@ig截圖)

譚嘉儀與林穎彤(Bella)一向感情好好,近日,兩姊妹孖住去酒店來個「閨蜜Staycation」,二人穿上性感泳裝在泳池談心,更自封「閨蜜Tam」及「閨蜜Lam」互相大爆前度惡行。

講到曾遇過最差的男朋友,Bella率先自爆,曾睇到前男友電話彈出「I miss you BB 」的短訊,「佢去做嘢識咗個韓國嘅女仔,有一日電話彈信息出嚟,寫住『I miss you BB』!之後佢地仲有通話記錄」,Bella 強調自己並不是刻意去查對方電話:「就係唔知點解彈喺你眼前。」

至於譚嘉儀,她表示自己曾遇過一個無理取鬧的男友:「我話聽日會着靚啲出街,跟住佢話:『着靚啲?做咩着靚啲啊?如果你着靚啲我聽日咪要着靚啲囉!我同你出街食飯我唔想要咁formal(正式)啊』」譚嘉儀笑言自己非打扮到像出席《流行經典50年》的晚裝,估計對方當時已經想分手。

 

news-images
Bella 爆前度出軌,電話彈出「I miss you BB 」的短訊。(譚嘉儀@ig截圖)
Ranking
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多