港姐陳煦凝搵朋友訓練急才 廖慧儀減肥備戰泳裝環節
2020-08-13
news-images
news-images
news-images

 

候選香港小姐今日穿上晚禮服拍攝宣導短片,看到有幾位佳麗身材比較突出,問廖慧儀、陳煦凝會否不太滿意自己的服裝,廖慧儀指:「自己今日嘅服裝比較保守,不過唔會蝕底,今日每位佳麗條都好靚。」陳煦凝指,裙子露出了自己最滿意的瑣骨,而且不覺得上圍不夠豐滿是缺點,她說:「身材比例均勻一啲比較好睇。」

還有半個月就是決賽,廖慧儀指,已經開始準備才藝表演環節,但為保持神秘,暫時不會透露細節,問到二人最擔心哪個環節,陳煦凝:「指自己急才唔係咁好,比較擔心問答環節,所以叫咗朋友陪我練習,問啲過往幾屆嘅問題,而廖慧儀就表示:「自己覺得仲未夠瘦,擔心著泳裝睇起上嚟會唔好睇,所以呢半個月會再減肥。」

Ranking
See All
See All
See All
See All
為占美霍士拍《超能計劃》 祖瑟夫被氣槍射到面容扭曲
【愛.回家】無綫嫌陳偉琪形象差 細龍太無得留低

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多