Am730
狂隊20支甜筒 ANSONBEAN自爆鍾意由底啜
2021-07-14
news-images
《全民造星III》ANSONBEAN出道七個月,已成為廣告商的新寵兒

《全民造星III》季軍ANSONBEAN(陳毅燊)出道僅7個月,已成為廣告商的新寵兒,最近他為雪糕品牌拍攝跳唱廣告,其間一支接一支甜筒密密食,轉眼就掃了20支。不得不提是原來ANSONBEAN食甜筒的獨特癖好,就是喜歡由底開始慢慢啜,對甜筒尖有情意結。ANSONBEAN由清晨開始在運動場拍攝,趁未埋位狂運動谷肌,又拉筋又引體上升,一輪熱身後,他像叉足電一樣跳跳紮滿場飛。為配合航拍和多角度取鏡,拍攝,他又唱又跳十幾趟,雖然滿頭大汗,但越跳越起勁,他笑這,「今次我第一次拍廣告兼寫廣告歌,好新奇,好開心。平時寫歌要諗題材,有時好苦惱,但今次目標好清晰,好得意嘅新嚐試,又唱歌又Rap,好好玩。第一次拍廣告跳舞加唱歌,就像拍MV,仲有航拍好有型,咁食雪糕又真係好型!」

news-images
ANSONBEAN從小學開始,習慣從底吃雪糕。
news-images
ANSONBEANk在廣告片中,大展舞姿。

完成跳唱部分後,便要拍食甜筒的「文戲」,由於正值陽光普照的下午,手上甜筒瞬間溶化,他惟有捉緊時間一支接一支不停食,眨眼就掃了20支,他補充說,ANSONBEAN說:「雖然每支咬兩啖要cut機,但一口氣食20支,計埋都有5至6支份量。」問他會否因操肌放棄食雪糕?他表示不會,最愛吃朱古力味,「間中我會當成飯後甜品,今次拍足一日出咗好多汗,拍完無肥咗,反而仲大隻咗添,正!」他又自爆食甜筒的特殊方式,憶述說:「Lunch時候會同同學一齊跑落去買,再跑返上課室食,我學校傳統由底開始啜返上食,都幾有趣!」

Ranking
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
Am730
麥明詩被母催婚 麥太:佢唔聽話啦
Am730
Am730
鄭俊弘何雁詩遊迪士尼 譚嘉儀樂做電燈膽
Am730

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多