Am730
Bobby減肥以陳凱琳為目標 郭思琳唔認與吳浩康拍拖
2021-07-19

歐陽震華(Bobby)、郭思琳及吳岱融等,昨日於尖沙咀出席美容院開幕禮。偕同太太出席的Bobby稱,想減肥並以陳凱琳為目標;郭思琳被問到與吳浩康關係時,她稱處於朋友狀態。
 

Bobby稱,透過郭政鴻認識美容院老闆娘,對方有意贊助他做美容及減肥療程:「老闆娘話有部機減肥機可以減到條腰幼過陳凱琳,講笑!陳凱琳咁瘦,我怕支撑唔到上身,(剪綵是否收友情價?)有啲,老闆娘要求我減到有六嚿腹肌就做代言人,不過我未開始減,依家170幾磅。」

news-images
問Bobby其太太可擔心他減肥後太靚仔,會招惹異性埋身,他說:「佢梗驚啦。」

與前度金錢轇轕致分手
性感打扮現身的郭思琳,談到她早前向前男友追討7位數欠債,她稱分手原因有部分來自金錢轇轕,「大家一齊時好信任佢,分手後覺得啲錢係自己真金白銀賺返嚟,無理由唔追。」談到她與吳浩康的緋聞時,郭思琳說:「隨緣,想快啲搞掂啲錢先,女人冇錢冇安全感。(吳浩康可有幫手?)私事唔使人幫,(是否與吳浩康拍拖?)同佢有見面,處於朋友關係。」

news-images
郭思琳指前男友有誠意還錢,但當中涉及虛擬貨幣,現正詢問律師意見。
Ranking
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
Am730
死侍老婆Blake喪鬧記者嚇壞女兒
Am730
Am730
炎明熹觀眾票選第一 無綫安排fans入電視城撐偶像
Am730

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多