Am730
MIRROR被批得個樣 Edan︰我哋12個唔同樣
2021-10-06
news-images
徐浩昌 (肥腸)、劉沛蘅 (Hillary)、岑珈其、呂爵安(Edan) 、魏浚笙(Jeffrey),同埋黃正宜 (阿正)。

MIRROR成員呂爵安(Edan)、魏浚笙(Jeffrey)、岑珈其及劉沛蘅等出席《膠戰S2》記者會,席間他們大玩遊戲,更搞笑自稱「6膠」。Edan透露,公司考慮到他工作忙碌,不時出現分身不暇的情況,曾提議讓他離開《膠戰》,但他斷言拒絕,認為拍《膠戰》是他拍得最舒服的節目,視《膠戰》的檔期為放假︰「因為可以做番自己,我想《膠戰》成為長壽節目。」

Edan表示,由於上一輯《膠戰》受歡迎,今輯在借用場地的時候都比較容易。他又透露在商場拍攝時因為要四圍跑,跑到標冷汗,上氣不接下氣,要即時坐低休息。

news-images
岑珈其同呂爵安(Edan) 合作夾爆氣球。

Edan︰自己知自己事

Edan今年將與張天賦(MC)和曾比特(Mike)等角逐新人獎,但遭疑似炎明熹粉絲批評他只得人氣沒實力,Edan對此表示︰「自己知自己事啦!我都唔會講自己唱功好,張天賦佢哋唱功係勁嘅。我會好好努力,提升自己嘅音樂質素。」對於有Rapper批評MIRROR只得外表,Edan說︰「我連樣都冇喎!我哋勝在12個人唔同樣,各有賣點。梗有一款啱你。的確我哋各方面嘅能力未去到最好,大家鍾意我哋唔係單一方面,俾啲時間我哋改進啦。」

news-images
Edan希望大家給予時間,見證MIRROR的進步。

相關新聞:

Edan新歌《My Apple Pie》 請來星二代林愷鈴作伴

大叔的愛|Edan撰1800字長文找數 試過唔敢睇渣田:怕批評就唔會進步

Ranking
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
Am730
我家無難事|馬德鐘批馬在驤表演僅50分︰好多缺點
Am730
Am730
奇異博士2|奧創X教授加入平行時空大戰
Am730

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多