娛樂
2017-01-21 14:56:00

「梁寬」一家三口團圓 嘟姐揭辭演《小男人》真相

分享:

鄭丹瑞 (旦哥)、周秀娜及鄧月平 (Larine)等領銜主演的賀歲片《小男人周記3之吾家有喜》,於將年廿九上畫。

片中Larine扮演小男人「梁寬」囡囡,性感女神娜姐演索爆女友,反而梁寬元配Ann (鄭裕玲)則未有參演。

日前旦哥與Larine到電台為鄭裕玲(嘟姐)節目擔任嘉賓,嘟姐親揭辭演《小3》之謎:「旦哥有同我講過,但係旦哥好明白,我又唔係好想拍戲,我都好老實同佢講。隔咗一段時間後,旦哥話我哋買晒你戲入面(《小男人》系列) 嘅鏡頭,呢個戲 (《小3》)話阿Ann過咗身,當你係鬼咁出現,咁你配音得唔得呀?我就考慮啦,真係唔好意思,旦哥,我覺得如果我聲音演出都係演出,咁我不如拍套戲,所以就婉拒咗。」

嘟姐辭演,旦哥直認失望,但理解對方選擇。

隱私權保護政策
請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受