娛樂
2024-06-22 16:30:23

花姐解釋「燒雞論」非揶揄Frankie女友 公開回應:大家可能都唔會信我

分享:
花姐解釋「燒雞論」非揶揄Frankie女友 公開回應:大家可能都唔會信我

花姐解釋「燒雞論」非揶揄Frankie女友Christy。

MIRROR成員「皮皮」陳瑞輝(Frankie)的現任女友Christy,昔日大膽言論引來不少討論,對於經理人「花姐」黃慧君近日在IG限時動態分享燒雞照片,並在照片上寫「好食,但難handle,我嘅性格會選擇唔食。」令不少人聯想到花姐借圖表達自己對Frankie今次事件的看法。

「花姐」近日在IG限時動態分享燒雞照片。

「花姐」近日在IG限時動態分享燒雞照片。

今日,花姐陪同姜濤現身「麥當勞兒童愛心馬拉松」,她有就燒雞相解畫,花姐表示當日有MIRROR成員到新蒲崗綵排,而燒雞為該區名物,在成員極力推薦下,花姐說:「咁我手有濕疹,又冇膠手套,要赤條條咁用手,於是我就同隊員講『好食,但我處理唔到,我咬兩啖算』個story大家可能都唔會信我,但的確係我當時所講。所以當大家有反應,個隊員都同我話『花姐你瀨嘢啦』,姜濤一落機都有send 訊息俾我『花姐,你個story點呀』,我覺得大家唔好諗咁多,Frankie都咁大個人,畀空間佢處理,我希望姜濤早啲拍拖啦。」花姐表示亦有慰問Frankie,之後花姐又問姜濤有沒有心儀對象?姜濤即答:「你咪係囉!」

adblk5
姜濤今日現身「麥當勞兒童愛心馬拉松」。 姜濤今日現身「麥當勞兒童愛心馬拉松」。