娛樂
2024-06-20 14:41:44

陳瑞輝Frankie開腔回應感情生活 澄清女友Christy非第三者

分享:
Frankie開腔回應,更為女友Christy護航。

Frankie開腔回應,更為女友Christy護航。

MIRROR成員陳瑞輝(Frankie)最近成為坊間焦點,事關他去年宣布新戀情後,現任女友Christy卻被起底,除指她是蒲精及做傳銷工作外,原來更一腳踏三船,令不少fans及網民大感震驚

Frankie沉默兩日,今日他終於為女友護航及開腔,在IG限時動態上回應:「最近一啲有關我私人生活嘅報導,為皮寶寶同支持我嘅你哋帶嚟困擾,我好抱歉。同時都想澄清,我係喺上一段感結束後,先正式開始而家呢一段關係,希望大家唔好再作猜測。另外,以前嘅我,唔了解自己好睇嘅地方,喺舞台放鬆唔到,冇信心。我開心大家最近睇到我嘅轉變,睇到我自信咗,開朗積極咗,打開咗自己,俾到更多好睇嘅自己大家睇。我知道呢啲注意絕對得來不易,我嘅轉變我感受到,我知道大家都感受到。最後,感謝你哋嘅體諒同支持。我會繼續進步,繼續做好,成為一個更好嘅自己,去報答所有皮寶寶同支持我嘅你哋。再次感謝大家。」日前傳出Christy介入Frankie與前女友Hei之感情,Christy早於202110月開始在IG提及Frankie並稱在《全民造星4》決賽當晚會上Frankie屋企,令人懷疑Christy的介入,導致FrankieHei分手。

adblk5
Frankie沉默兩日,今日終於出story回應。 Frankie女友Christy是非多多。