做渣哥店長3粒鐘 王宗堯捐出萬元酬勞
2019-12-18
news-images

今日王宗堯到譚小環與老公蔡強榮的九龍灣小食店「渣哥」做義務店長,渣哥在IG上載合照,留言稱店舖開業多年,從未試過有多位女士幫襯,由於人多關係,商場一度安排保安在場維持秩序,可見男神威力。

 

news-images

渣哥其後把王宗堯任店長的3小時營業額1萬元,作為小小心意以感謝的幫忙,沒料到對方著他把款項捐出。渣哥寫道︰「是咁的,宗堯今日無條件到德福店幫渣哥做一日義務店長,我哋當然非常感動,雖然宗堯完全唔計較,但人心肉造,都唔好連入油錢泊車錢都要佢蝕埋吖,所以我哋決定左將佢喺度嗰3個鐘頭嘅營業額,齊頭$10,000交俾佢,作為小小心意。最後,件事係變成咁嘅!宗堯話:錢我唔多,但真係有需要嘅人比我更多,渣哥你橫掂踎喺欄桿Un腳咁無聊,不如你幫我過對面銀行捐左佢吖。」

Ranking
See All
See All
See All
See All

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多