Am730
拉闊音樂會|柳應廷點評姜濤林家謙 大讚Tyson Yoshi好有型
2021-08-03

林家謙、姜濤、柳應廷及Tyson Yoshi將於9月27日舉行音樂會,今次大會以「風火雷電」為主題,他們各自代表「風、火、雷、電」四大元素。代表「雷」的柳應廷(Jer)的宣傳片今日出爐,首次參與拉闊音樂會的Jer坦言非常開心:「拉闊音樂會係商台嘅盛事,好想睇吓我哋4個唔同風格嘅歌手,玩大家嘅音樂會擦出咩火花。」

news-images
Jer稱今年第一首歌《狂人日記》同「雷」的元素一樣,予人有種爆炸的感覺。
news-images
Jer逐一評價與他合作開騷的三位歌手,今次是他第二次與林家謙合作。

被問到與林家謙、Tyson Yoshi及姜濤合作的感受,他大談他們於鏡頭以外的相處:「今次係第二次同林家謙合作,記得初初認識嘅家謙係慢熱啲,而我又好慢熱,所以無玩得咁開心,但今次熟咗同佢玩得好開心。Tyson Yoshi就好有型,好cool,好似唔講嘢咁,但其實佢都係一個貪玩嘅小男孩。至於姜濤一個人喺舞台上會俾人一種『我喺偶像』,要統領整個舞台嘅霸氣,但今次同佢一齊夾反而感覺輕鬆啲。」

news-images
Jer表示今次跟Tyson Yoshi玩得好開心,

Jer希望今次演出可以帶給觀眾新鮮感和驚喜,他笑言:「最期待係4個人一齊跳舞嘅畫面,雖然我自己本身都唔係跳舞嘅,而且學一隻舞需要好多時間,但希望家謙同Tyson可以喺舞台上發掘到呢一面嘅潛能。」

news-images
Jer與姜濤老友鬼鬼。
Ranking
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多