Am730
全新迷你多功能蒸烤焗爐 Fit哂港式廚房仔
蒸烤、氣炸、慢煮一樣咁掂!
2021-07-02

香港地,地方細,尤其近年大行其道的納米樓,美其名配備開放式廚房,但實際上只是家中一個角落裝上煮食爐而已,基本上沒有多餘空間多添置幾款煮食用具!如果想煮得輕鬆又食得好,蒸得又焗得的蒸烤焗爐是個好選擇!不過很多人都以為蒸焗爐一定又大又晒位,小廚房冇位擺,如果咁諗就大錯特錯啦!

特別推薦一機完美取代蒸爐、焗爐、慢煮機、氣炸鍋等多種煮食電器的全新迷你多功能蒸烤焗爐(SGV-2020),將蒸氣、烤焗、氣炸、慢煮等多功能集於一身,而且超的骰機身闊度只有約36厘米,尤其適合廚房仔或開放式廚房使用!只需一部機的價錢就等於買到幾部電器,幫你慳錢又慳位,絕對是廚房救星!

迷你多功能蒸烤焗爐 | 超的骰~勁慳位~小廚房必備

  • 超的骰機身:迷你機身內藏20L容量,座枱式雅緻慳位設計,機身闊度只有約36厘米極致迷你,尤其適合港式廚房仔,夠哂慳位。
  • 內置6大功能:蒸煮、烤焗、慢煮、氣炸、燉湯樣樣掂,一機取代慢煮機、氣炸鍋等多種電器。
  • 熱風對流,烘焙一流:特設熱風對流系統吹送熱風,加速熱循環,將熱量均勻送至爐內每一個角落,真正零失敗烘焙神器。
  • 內置23款預設食譜:內置嫩蒸水蛋、紅燒肉、烤雞、馬卡龍等多種特色食譜,自動為您炮製百變料理。
  • 360°立體循環加熱:熱力環統滲爐腔每個角落,形成立體力熱效果,相比傳統由下而上的加熱方式更快更均勻。
  • 900毫升易拆儲水箱:每次加滿水可連續蒸煮達1小時,無需頻繁加水。
news-images
全新迷你多功能蒸烤焗爐SGV-2020專為港式小廚房/開放式廚房而設,置於廚房枱面美觀又不佔用過多空間
news-images
一機取代多種電器:氣炸、慢煮、燉湯都無難度!
news-images
熱風對流 烘焙一流:真正零失敗烘焙神器!
Ranking
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
Am730
新加坡 TiNDLE 植物性雞肉抵港澳 3日送300份雞包
Am730
Am730
為香港人打氣! 可口可樂╳以色列設計師限量版靚罐
Am730

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多