Ad Block Ad Block
本地
2024-06-05 22:31:12

鄧炳強曬督察班畢業相 自言一個特徵從未改變|Ray Online

分享:
鄧炳強曬年輕相。(鄧炳強FB)

鄧炳強曬年輕相。(鄧炳強FB)

保安局長鄧炳強今日(5日)在社交媒體曬出自己年輕時在學堂嘅畢業照。佢話,最近當年喺學堂畢業嘅同期好友相約聚餐,可惜自己因公務未能出席,有兄弟搵返當年大家嘅相緬懷一番,見返幾十年前嘅自己,當年辛苦努力得嚟嘅驕傲又湧上心頭。

鄧炳強當年獲學業成績優異證書。(鄧炳強FB) 鄧炳強當年的畢業相。(鄧炳強FB) 鄧炳強當年的畢業證書。(鄧炳強FB) 鄧炳強的畢業照。(鄧炳強FB)

由鄧炳強展示嘅畢業證書可見,當年他22歲畢業,未婚;愛好足球及游泳,畢業後派駐灣仔區。而局長當年亦榮獲「學業成績優異」證書。他喺hashtag就提到,自己幾十年嚟眼鏡都係招牌,又話除了肥咗啲個樣應該無乜變。唔知大家又認唔認得到呢?
 

Ad Block
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受