Am730
Anson Lo搭lift遇情敵 「前夫」直問阿牧︰你好緊張喎!
2021-07-15
news-images
Edan與Anson Lo有看「我老婆嫁左比MIRROR 導致婚姻關注組」內的帖文。

不少苦主加入「我老婆嫁左比MIRROR 導致婚姻關注組」,多位「前夫」早前不停大吐苦水,又盡訴另一半為MIRROR的瘋狂舉動,引來不少迴響。Anson Lo(盧瀚霆)、Edan(呂爵安)出席《大叔的愛》活動時,表示有留意這個關注組。

相關新聞︰老婆戀上MIRROR慘遭冷待 一班老公開group吐苦水

相關新聞︰無諗過MIRROR拆散好多家庭 姜濤Jer︰真係唔好意思

news-images
Anson Lo搭lift遇到「情敵」。

他們指入面的帖文其實好sweet︰「一班老公好似喺度投訴,但佢哋可以為自己老婆做咁多嘢!」問到有冇遇到「情敵」,Anson Lo表示試過搭Lift時遇到男鄰居跟他說是關注組成員之一︰「我聽到有啲驚訝,佢問我係咪好緊張,我話冇,之後佢又話唔憎我同埋講『我感覺到你好緊張喎』,我就同佢講,你再問我就真係好緊張,哈哈。」

Ranking
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
Am730
大叔的愛|簡慕華多謝黃德斌帶挈 為Stanley拒翻撻KK
Am730
Am730
大叔的愛|盼開續集或電影 Anson Lo想同Edan拍閨房樂
Am730

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多