馮盈盈否認麥明詩因她轉合約
2019-12-04
news-images

馮盈盈、麥美恩、劉穎鏇、張寶兒等,昨日於電視城為新一輯節目《學是學非》拍輯,並加入戴祖儀、陳詩欣及何泳芍3名是非精,合共有9位是非精。
 

news-images
馮盈盈表示,做了三輯《學是學非》主持,見證了很多人加入,笑說主持可以挑戰韓國少女時代的級別,或者可以參考外國選秀節目,組成《TVB 48》。

馮盈盈指,新一輯節目被安排了新角色和崗位,要去小學跟小學生玩,她說:「我做慣《#後生仔傾吓偈》,冇人俾到反應我,得啲老師笑,令我好有挫敗感。」

跟她合作主持節目的拍麥明詩(Louisa),與無綫轉合約形式,馮盈盈表示:「有新嘗試係好事,知道佢一向鍾意挑戰,佢有呢個決定唔意外。(有傳Louisa成績不及你,意興闌珊?)唔係,我哋私下係好拍檔、好姊妹,Louisa係一個有思想、有獨立主見嘅女仔,唔會受外圍因素或其他人影響,佢有呢個決定絕對唔關我事,我衷心祝福佢。」

Ranking
See All
See All
See All
See All

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多