Ad Block Ad Block
娛樂
2023-09-25 22:57:15

姜濤換新髮型連po九張靚仔相 師父肥仔竟問:有分別咩?

分享:
姜濤換了新髮型在IG上戴多張靚仔相。

姜濤換了新髮型在IG上戴多張靚仔相。

姜濤日前(23)在烈日當空下,穿著紅色長褸現身赤柱的公開活動,熱到滿頭大汗,要食冰消暑,汗水從遮著前額和兩側的頭髮滴下,現場有姜糖不忍他大汗疊細汗,高呼叫他「剪頭髮」,事後亦有姜糖留言希望姜濤將額前的瀏海剪短,別要遮蓋明亮雙眼。今晚,姜濤在IG上載9張換了新髮型的照片,似乎頗滿意新形象,寫道「別再說我沒剪頭了」,不過好友兼師父肥仔卻(梁業)卻留言:「有分別咩?」姜濤則以驚訝的emoji回覆。

Ad Block
姜濤額前瀏海稍微剪短,頭髮亦明顯「偷薄」了。 姜濤修剪了頭髮,在IG貼多角度靚仔相。 姜濤修剪了頭髮,在IG貼多角度靚仔相。 姜濤修剪了頭髮,在IG貼多角度靚仔相。 姜濤修剪了頭髮,在IG貼多角度靚仔相。 姜濤修剪了頭髮,在IG貼多角度靚仔相。 姜濤修剪了頭髮,在IG貼多角度靚仔相。 姜濤修剪了頭髮,在IG貼多角度靚仔相。 師父肥仔表示看不出分別,姜濤大表驚訝。

讓雙眼「重見天日」

姜濤看來「偷薄」了頭,感覺亮麗清爽,帶點韓星感覺,面型明顯尖削了,姜糖紛紛留言讚好,「終於見到對眼啦」、「剪咗實在太好,閃閃發亮雙眼重見天日」,不過亦有姜糖希望再剪短一點「偷薄左咋喎前面可摸耳唔好遮住對眼仔呢?」、「其實剪短少少都好好睇呀姜生」、「I dare you 剪瀏海剪一半!you never know how’s you look like if you don’t try」

Ad Block
姜濤日前出席公開活動,額前的瀏海遮著雙眼。 姜濤日前出席公開活動,有姜糖高叫姜濤剪頭髮。 對姜濤的新髮型,有姜糖留言喜見他雙眼,但亦有留言希望再剪短一點。 姜濤日前出席公開活動,有姜糖高呼叫他剪頭髮。
請接受以下私隱政策及免責聲明,以示你同意am730內之私隱政策及免責聲明。了解更多
接受