Am730
母親節獲MIRROR唱著「媽媽好」送花   花姐:繼續陪伴成長 見證達成夢想
2021-05-10
news-images
花姐於開騷第一天,上載大合照,留言「MIRROR 辛苦你地,love U」(花姐IG)

出道兩年半的MIRROR於九展StarHall舉行第二次演唱會,昨晚來到第四場,適逢是母親節,Anson Lo(盧瀚霆)和Anson Kong(江𤒹生)都邀請了家人到場睇Show,算是另一種慶祝。身為兩子之母的MIRROR經理人花姐(黃慧君),雖要繼續駐守控制台主持大局,但獲MIRROR唱著「世上只有媽媽好」驚喜送花,她形容「老土但sweet」,並在社交平台抒發陪伴MIRROR成長的感受。
 

news-images
花姐獲MIRROR送花作為母親節禮物。
news-images
花姐留言指送花有D老土但好sweet。
news-images
MIRROR 成員亦有留言祝福花姐。(花姐 IG)

花姐於凌晨在IG上載MIRROR母親節禮物的照片,她留言,「今年冇辦法同媽咪過母親節,冇機會同大小B一齊,出門口時,心裡面諗,今日大家如果同我講「母親節快樂」可能只會帶俾我一種遺憾。最終係IG,係會場我收到大家嘅祝福,我先領會到,大家嘅出現填補左(咗)我嘅缺口厭,令我感覺溫暖,多謝你地。」

她又特別提到MIRROR送上的驚喜,「MIRROR好多謝你地嘅花,雖然有d老土,不過好sweet。過去兩年幾,同你地經歷左好多,有喜有悲,以後希望可以繼續陪你地成長,見證你地達成夢想嘅時刻。愛你們,愛你們,愛你們」她tag了十二子的IG,Stanley、Edan、Jer等都回應祝她母親節快樂、Love U。

news-images
MIRROR唱著「世上只有媽媽好」送花予兩位經理人花姐和寶姐。(Stanley IG)
news-images
Stanley在IG限時動態上載為花姐慶祝母親節的片段。(Stanley IG)
news-images
花姐轉載收花短片,多謝MIRROR。(花姐 IG)

Stanley(邱士縉)拍下送花予花姐和另一經理人寶姐的短片,眾人唱著「世上只有媽媽好,有媽的孩子像個寶⋯⋯」場面溫馨,Stanley在限時動態上載短片,寫著:「We love U Two so much, Happy Mother;s Day」花姐亦在限時動態轉載,並寫著「愛你們,謝謝你們給我的一切」We are one and all 的成長,係愛呀!

Ranking
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730
See AllAm730

隱私權保護政策

請細閱並示意接受以下私隱政策及免責聲明,按下「接受」表示你已同意並願意接受 am730 網站內之私隱政策及免責聲明。了解更多